Èxit de participació a la jornada de portes obertes de les empreses d’inserció

12 abr. 2024 | Notícies

Les empreses d’inserció organitzen una jornada de portes obertes per afavorir la contractació de treballadors d’inserció

La Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària (REAS Balears) i l’Associació Illes Balears Empreses d’inserció (AIBEI) han organitzat avui una Jornada de portes obertes per donar a conèixer els contractes d’inserció que realitzen les empreses d’inserció de Fundació Deixalles, Càritas Mallorca i Projecte Home Balears.

La jornada s’ha centrat en els perfil laborals i els requisits de les derivacions per als contractes d’inserció, i ha estat dirigida als professionals que duen a terme programes d’inserció i que deriven personal per a la seva contractació a les empreses d’inserció. Els professionals participants han estat uns 40, tant d’entitats del Tercer Sector Social com de Serveis Socials municipals.

Al llarg del matí, entre les 9:00 i les 13:00 hores, s’han visitat tres empreses d’inserció per conèixer el seu funcionament, Deixalles Serveis Ambientals, Eines x Inserció i Deixalles Inserció i Triatge; i s’ha realitzat una xerrada de presentació de Benfet Serveis i Manteniment i sobre les derivacions i els perfils laborals del personal d’inserció.

La jornada ha destacat les oportunitats laborals que ofereixen les empreses d’inserció, així com la importància de la implicació de totes les parts, entitats socials d’inserció, serveis socials públics i empresesd’inserció,  per promoure amb èxit la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat.

1 2

3 4

5 6