Jornada de portes obertes per a derivants: els perfils laborals de les empreses d’inserció

19 març 2024 | Activitats

La Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària (REAS Balears) i l’Associació Illes Balears Empreses d’inserció (AIBEI) organitzen per al proper divendres dia 12 d’abril una Jornada de portes obertes per donar a conèixer als derivants els perfils laborals i les condicions de les derivacions per als contractes d’inserció que realitzen les empreses d’inserció de Fundació Deixalles, Càritas Mallorca i Projecte Home Balears.

Al llarg del matí, entre les 9:00 i les 12:30 hores, visitarem tres empreses d’inserció, Deixalles Serveis Ambientals, Eines x Inserció i Deixalles Inserció i Triatge, i farem una xerrada amb berenar sobre les derivacions i els perfils laborals i de presentació de Benfet Serveis i Manteniment.

Aquesta jornada de portes obertes està dirigida tant a serveis socials públics com a entitats del Tercer Sector Social que duen a terme programes d’inserció.

Per participar en la jornada és imprescindible la inscripció gratuïta amb el 5 d’abril com a data límit a través del següent formulari: https://forms.gle/r92wToZEJ1HGTuxk8

Des de l’organització es facilitarà transport col·lectiu a les persones participants.

PROGRAMA:

9:00h: Recepció participants i visita a Fundació Deixalles (c/ Son Gibert, 8A – Palma)

10:00h: Visita Eines x Inserció

11:00h: Visita plantes de tractament de residus

11:30h: Berenar, xerrada sobre les derivacions i els perfils laborals i presentació de Benfet Serveis i Manteniment al Parc de Tecnologies Ambientals

12:30h: Retorn a Fundació Deixalles